Kompetencer

Forsyningskæde

Strategisk opbygning, udvikling og optimering af forsyningskæden med afsæt i bæredygtige løsninger og ansvarlig produktion. For at sikre fundamentet for din virksomheds fremtidige udvikling og vækst.

Jeg bidrager til at skræddersy en robust, transparent og bæredygtig forsyningskæde med afsæt i jeres produkter og specifikke behov.

Læs mere

 

Bæredygtighed

Adskillige års erfaring med bæredygtighed og integration i forretningsdrift i modebranchen. Definering af strategisk overlægger, taktisk platform og effektiv eksekvering. Tidligere medlem af Better Cotton Initiative (BCI) fondens steering committee.

Læs mere

Cirkulær økonomi

En omstilling til en cirkulær forretningsmodel stiller store krav til hele forretningen og i nogen tilfælde en reel nytænkning af arbejdsgange og processer i store dele af værdikæden.

Læs mere

B Corp

Som uddannet B Leader gennem B Corp EU, har jeg et indgående kendskab til B Corp, B Impact Assessment og certificeringskravene. Jeg kan guide jer igennem processen mod at blive en certificeret B Corp virksomhed samt mulighederne ved at bruge B Corp's redskaber som et ledelsesværktøj.

Læs mere