Om VALIRAS

VALIRAS beskæftiger sig med rådgivning og løsninger indenfor strategisk indkøb, bæredygtig & ansvarlig forsyningskæde samt produktionsmæssig risiko spredning på tværs af produktionslande. Integration til en bæredygtig og cirkulær forretningsmodel og tilgang.

Her møder du kompetent, engageret og præcis viden, der tager afsæt i eksekverbare løsninger for relevant og langsigtet værdiskabelse.

Fokus er på SMV og større virksomheder som vil sikre forretningsgrundlaget og fremtidig vækst, eller har oplevet nye udfordringer. Primært rettet mod møbel, mode & tekstilbranchen.

Under et uforpligtende opstartsmøde identificerer vi i fællesskab jeres udfordring eller mulighed og afdækker ved samme lejlighed om der er basis for et samarbejde. Herefter skræddersyer vi et forløb der tilgodeser de behov I måtte have samt tilsikrer det ønskede resultat.

Du kan forvente at jeg med opgaven engagerer mig i den virksomhed du ejer eller driver på lige fod med dig. Jeg er af den overbevisning at en strategi uden det rette fundament for eksekvering kun er en drøm (i nogen tilfælde sågar en illusion).

Fundamentet støbes på reelle kompetencer i virksomheden, uudnyttet potentiale samt interne og eksterne muligheder.